A kam probleme nese shkel ne Gjermani?

Pershedetje,

Kam qene ne Gjermani ne vitin 2002 dhe kam bere 3 muaj burg per dokumenta fallco dhe jam denuar me nje gjobe 450 Euro. Nuk e kam paguar, por nuk kam treguar emrin tim. Tani ka 17 vjet qe jetoj ne Greqi me dokumenta te rregulta europiane. Dua te di nese kam probleme nese shkel ne Gjermani? Faleminderit,


Qytetari: a. l. Data: 14 October , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “A kam probleme nese shkel ne Gjermani?”

  1. 1

    Pershendetje,
    Ju bejme me dije se juristet e platformes ofrojne keshillim ligjor falas ne lidhje dhe ne baze te legjislacionit shqiptar ne fuqi. Ne nuk kemi informacion mbi kriteret ligjore qe aplikohen nga shteti gjerman ne rastin e rrethanave qe ju parashtroni ne pyetjen tuaj. Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet