A ka te drejte avokatja te transferoje femijet nga shkolla?

Mirembrema,

Une jam ne proces divorci dhe akoma nuk eshte vendosur per femijet. Procesi sapo ka filluar. Seanca e pare u be per marrjen e urdhrit te mbrojtes dhe pala paditese hoqi dore. Seanca e dyte u be per pajtim. Doja te dija nese avokatja ka te drejte te terheqi dokumenta shkollor per largimin e femijeve nga njera shkolle ne tjetren pa mbaruar procesi gjyqesor ose pa pasur nje vendim gjykate? Nese mundeni doja nje pergjigje nga ana juaj. Faleminderit.


Qytetari: D. H. Data: 7 September , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “A ka te drejte avokatja te transferoje femijet nga shkolla?”

  1. 2

    Pershendetje. Te vetmit persona qe mund te marrin vendime lidhur me rritjen dhe edukimin e femijeve si gjate marteses, ashtu edhe pas zgjidhjes se saj, jane vetem prinderit. Transferimi i femijes ne ne shkolle tjeter mund te behet vetem me miratimin e te dy prinderve, ose nese kjo dakordesi nuk arrihet me vendim gjykate.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet