a jane bere zyrtare ndryshimet ne Kodin Penal

Pershendetje
Doja te dija nese jane bere zyrtare ndryshimet ne Kodin Penal, pasi ne FZ nuk me dalin te jene publikuar ende ndryshimet e bera.
Ju faleminderit


Qytetari: N. B. Data: 20 April , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “a jane bere zyrtare ndryshimet ne Kodin Penal”

  1. Pershendetje. Jo. Ndryshimet e Kodit Penal nuk kane hyre ne fuqi. Se pari, duhet te dekretohen nga Presidenti dhe me pas te botohet ne Fletore Zyrtare, qe eshte edhe momenti perfundimtar ku percaktohet afati konkret i hyrjes ne fuqi te ndryshimeve.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet