a eshte e mundur levizja drejt Greqise?

Pershendetje,

Jam nje familjar.  Ne kete situate qe ndodhemi doja te leviz drejt Greqise sepse kam nje femije 2 muajsh dhe nuk kane njeri kush kujdeset per ato. Problemi eshte qe nuk kam leje qendrimi per atje.  Kam vetem pasaporte. Bazuar ne rrethanat e mia, a mund te udhetoj per Greqi gjate kesaj periudhe?  Faleminderit


Qytetari: a. n. Data: 19 April , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “a eshte e mundur levizja drejt Greqise?”

  1. 1

    Pershendetje
    Me qellim parandalimin e përhapjen e koronavirusit (COVID-19), jane kufizuar levizjet hyrese ne shtetin Grek. Nese nuk jeni rezident ne kete vend, udhetimi drejt Greqise eshte aktualisht i pamundur.

    Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet