A e përfitoj pagën e luftës?

Pershendetje,

Ne daten 3 kam filluar punen ne x fabrike dhe ne daten 12 fasoneria u mbyll dhe ne ngelem pa pune. Kompania me tha qe nuk e perfitoj pagen e luftes. Dua te di nese mund ta perfitoj une apo jo pagen e luftes? Faleminderit,


Qytetari: A. R. Data: 4 May , 2020, Kategoria: Uncategorized.

2 responses to “A e përfitoj pagën e luftës?”

 1. Pershendetje,

  Ju bej me dije se ne rast kur nuk jepet mundesia per te aplikuar nga ana e punedhenesit, ju keni mundësi të paraqisni si individ Formularin nr.2 te ankesës, të plotësuar, në adresën e dedikuar të emailit: efiling.info@tatime.gov.al
  Është e rëndësishme që ankesa e dërguar nga individët duhet të përmbajë NIPT e subjektit në të cilin është i punësuar (ish-punesuar), NID përkatës të individit si dhe të dhëna të tjera të kërkuara në formular.

  Formularin e ankeses per individe mund ta aksesoni ne linkun: https://www.tatime.gov.al/d/8/45/0/1379/trajtimi-i-ankesave-per-paketen-e-ndihmes-financiare-2-menyra-se-si-duhet-te-aplikoni

  Faleminderit,

 2. Spiro Maliqi Spiro Maliqi says:

  Pershendetje,

  Nje prej kategorive qe perfiton ndihmem financiare prej 40.000 leke jane personat e larguar nga puna, ne periudhen ndermjet datave 11 mars deri ne daten 10 prill, sipas listepagesave te depozituara prane Sigurimeve Shoqerore.
  Aplikimin per perfitimin e kesaj ndihme e ben punedhenesi juaj. Ju duhet te komunikoni me ekonomistin e fasonerise ku keni punuar, per te bere aplikimin per llogarine tuaj.

  Per nje informacion me te detajuar ne lidhje me kriteret e perfitimit sipas kesaj pakete dhe menyren e aplikimit mund te konsultoheni me linkun me poshte:
  https://www.tatime.gov.al/d/8/45/0/1374/paketa-e-ndihmes-financiare-nr2-njihuni-me-menyren-e-aplikimit-per-te-perfituar-ndihmen-financiare-sipas-vkm-nr-305-date-16042020

  Faleminderit.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet