A duhet te penalizohem me gjobe?

Pershendetje,

Kam hyre ne Shqiperi me date 7 dhjetor 2019 dhe me date 14 dhjetor jam perfshire ne nje aksident automobilistik. Si pasoje mjeti ka qene i bllokuar nga prokuroria deri me date 19.06.2020.  A duhet te penalizohem une me gjobe per periudhen qe mjeti ka qene i bllokuar nga ana e prokurorise?

Faleminderit,


Qytetari: A. A. Data: 5 August , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “A duhet te penalizohem me gjobe?”

  1. Pershendetje. Gjoba vendoset ne perputhje me Kodin Rrugor. Nese makina ka qene e bllokuar nga prokuroria, do te thote qe ajo nuk ka qene ne levizje dhe prandaj nuk mund te marre gjobe. Nderkohe, ju mund te penalizoheni me gjobe monetare per aksidentin e dates 14 dhjetor. Njekohesisht qendrimi i makines ne qendren e bllokimit eshte me pagese, te cilen e paguani ju ne momentin qe makina lirohet nga prokuroria. Kjo pagese nuk eshte gjobe, por pagese sherbimi.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet