Huadhënie pa shkrese

Përshëndetje! I kam dhënë dikujt një shumë hua, por pa kontratë apo dokument shkresor. A mundem ta provoj me dëshmitarë këtë gjë? Cfare proecedure me sugjeroni te ndjek? Cfare lloj padie mund te depozitoj ne gjykate? A mendoni se do me pranohet padia, nisur nga rrethanat e sipercituara? Faleminderit,


Qytetari: A. K. Data: 25 January , 2022, Kategoria: Uncategorized. Shiko Përgjigjet e Avokateve.

Ankimi ne apel

Pershendetje! Gjykata e Shkalles se Pare ka dhene vendim, por kane kaluar 8 dite kalendarike dhe vendimi nuk me ka erdhur ne banese ne menyre qe ta ankimoj ne Gjykaten e Apelit. Kerkoj informacion se si te veproj ne kete rast, pasi mund te kaloje afati per ta ankimuar? Bashke me ankimin ne apel, a […]


Qytetari: D. X. Data: 25 January , 2022, Kategoria: procedura gjyqesore. Shiko Përgjigjet e Avokateve.

Dokumenti i shkurorezimit

Pershendetje, Kurorezimi eshte prishur ne bashkine e Durresit, por per shkak se ndodhem jashte vendit, jam e interesuar te di se ku mund te merret dokumenti? A mund te merret nga anetaret e familjes pa autorizimin tim? Faleminderit,


Qytetari: F. B. Data: 24 January , 2022, Kategoria: Uncategorized. Shiko Përgjigjet e Avokateve.

Problem me certifikaten e marteses

Pershendetje, Kam nje problem me certifikaten e marteses pasi ma kane hedhur gabim ne sistem daten e lidhjes se marteses. Ju lutem, a mund te me shpjegoni se cfare rruge mund te ndjek per ta zgjidhur kete problematike? Ju faleminderit,


Qytetari: D. A. Data: 24 January , 2022, Kategoria: Uncategorized. Shiko Përgjigjet e Avokateve.

Informacion

Pershendetje! Si veprohet per nje person te dypunesuar per te justifikuar mungesen ne pune me ane te raportit mjekesor per paaftesi te perkoheshme ne pune, kur leshohet vetem nje formular i tille, nderkohe qe te dy punedhenesit kerkojne formular raporti? Faleminderit.


Qytetari: E. P. Data: 24 January , 2022, Kategoria: Uncategorized. Shiko Përgjigjet e Avokateve.