Pensioni i pleqerise i reduktuar

Pershendetje, Jam 60 vjec dhe kerkoj informacion per te perfituar pensionin e pleqerise se reduktuar. Me kane thene se me mbushjen e moshes 62 vjec kam te drejte te aplikoj per te nese kam mbushur vitet e punes. Pyetja ime konsiston ne faktin se nese aplikoj per pension pleqerie te reduktuar me mbushjen e moshes […]


Qytetari: A. A. Data: 30 November , 2021, Kategoria: Sigurimet shoqerore. Shiko Përgjigjet e Avokateve.

Shkeputje e marredhenies se punes

Pershendetje, Me ka lindur nje mosmarreveshje me punedhenesin pasi ai me ka shkeputur marredhenien e punes me pretendimin “zgjidhje e menjehershme e pajustifikuar e kontrates nga punemarresi”. Ai pretendon se une kam braktisur vendin e punes pa shkak te arsyeshem dhe nuk kam njoftuar brenda afatit ligjor prej 7 ditesh. Une kam thyer doren dhe […]


Qytetari: A. S. Data: 28 November , 2021, Kategoria: Marredhenie pune. Shiko Përgjigjet e Avokateve.

Dokumentet e themelimit dhe regjistrimit të një OJF-je

Përshëndetje, Interesohem të di mbi praktiken e hapjes dhe regjistrimit të një OJF-je. Çfarë dokumentesh duhen per themelimin e nje organizate? A ka nisur të aplikohet praktika e re, pasi kam degjuar se ka ndryshuar procedura? Faleminderit!


Qytetari: E. K. Data: 30 November , 2021, Kategoria: Uncategorized. Shiko Përgjigjet e Avokateve.