Akti lindjes

Pershendetje, nje pyetje ju lutem: a mundem une si prindi nje femije 3 vjec (mamaja) te caktoj nje avokat me prokur per te kerkuar ndryshimin e nje shkronje te emrit nga akti i lindjes? Kjo pasi punonjesja e gjendjes civile e ka degjuar gabimisht shqiptimin e emrit. Ne femijen e therrasim ashtu sic e kemi […]


Qytetari: A. A. Data: 3 August , 2021, Kategoria: Gjendja civile. Shiko Përgjigjet e Avokateve.

Ne lidhje me Kodin e Punes

Përshëndetje, Kërkoj informacion në lidhje me nje transferim te brendshëm ne subjektin ku ushtroj aktivitetin. Subjekti eshte ne sektorin e ndërtimit, transferimi behet nga nje kantier ne nje kantier tjeter, por distanca eshte shume e larget qe kërkon zhvendosje ne nje qytet tjetër per te cilen personalisht nuk jam dakord. Transferimi eshte bere me arsyen […]


Qytetari: X. R. Data: 4 August , 2021, Kategoria: Marredhenie pune. Shiko Përgjigjet e Avokateve.

Truall i perbashket

Pershendetje, uroj te jeni mire! Kam ne pronesi nje banese, pasuria nr 6/580 ne Kavaje. Problemi im qendron tek trualli i perbashket, qe ka sherbyer si rruge kalimi per 100 vjet per banesen time (jemi i njejti fis). Trualli i perbashket ndodhet ne mes te 3 banesave tanime dhe eshte 3.3 metra i gjere. Zoteria […]


Qytetari: Q. H. Data: 3 August , 2021, Kategoria: Ceshtje pronesie. Shiko Përgjigjet e Avokateve.

Prokura per levizje jashte shtetit

Pershendetje, Jam 17 vjec. Per te levizur jashte vendit, a me nevojitet prokure nga prinderit? A mund te marr prokure vetem me nga njeri prind sepse prindi tjeter eshte jashte Shqiperise? Faleminderit,


Qytetari: K. K. Data: 3 August , 2021, Kategoria: Levizje jashte vendit. Shiko Përgjigjet e Avokateve.