Ndihmë Juridike Parësore

– Qendrat e shërbimit të ndihmës juridike parësore

 1. Qendra e Shërbimit të Ndihmës Juridike Parësore, Lushnje
  Adresa: Lagjia “Kongresi i Lushnjes”, Rr. “Bajram Haxhiu” pranë Bashkisë Lushnje
 2. Qendra e Shërbimit të Ndihmës Juridike Parësore, Durrës
  Adresa: Lagjia Nr.2, Rruga: “Aleksandër Goga”, pranë Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Durrës
 3. Qendra e Shërbimit të Ndihmës Juridike Parësore, Tiranë
  Adresa: Bulevardi”Zogu I”, pranë Ministrisë së Drejtësisë
 4. Qendra e Shërbimit të Ndihmës Juridike Parësore, Pogradec
  Adresa: Bulevardi Rreshit Çollaku, Lagjia 2, pranë Bibliotekës Mitrush Kuteli, Pogradec
 5. Qendra e Shërbimit të Ndihmës Juridike Parësore, Gjiroksatër
  Adresa: Bulevardi “18 Shtatori” në ambientet e ADISA Gjirokastër
 6. Qendra e Shërbimit të Ndihmës Juridike Parësore, Lezhë
  Adresa: Blv. “Gjergj Fishta” pranë Bashkisë Lezhë
 7. Qendra e sherbimit te ndihmes juridike paresore Shkoder
  Adresa: Ruga, “Don BOSKO” prane Gjykates se Rrethit Gjyqesor Shkodër
 8. Qendra e sherbimit te ndihmes juridike paresore Vlore
  Adresa: Rruga “Zigur Lelo”,prane Bashkise Vlore
 9. Qendra e sherbimit te ndihmes juridike paresore Diber
  Adresa: Prane Gjykates se Rrethit Gjyqesor Shkodër
 10. Qendra e sherbimit te ndihmes juridike paresore Fier
  Adresa: Rruga “Rr. Ramiz Aranitasi, në ambientet e ADISA Fier

– Organizatat jofitimprurëse të autorizuara nga Ministri i Drejtësisë

 1. Shoqata Mbrojtja E Të Drejtave Të Gruas Qytetare Dhe Fshatare Berat
  Lagjia “30 vjetori”, Berat
 2. Albanian Legal And Territorial Research Institute
  Rr. “Asim Zeneli”, nr. 15, Tiranë
 3. Qendra për Mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve Në Shqipëri (CRCA)
  Rr. “Perlat Rexhepi”, Pall. “Ana”, h. Nr. 7, ap. Nr. 18, Tiranë
 4. Forumi i Gruas Elbasan
  Lagjia 5 Maji, rr. “M. Shqiptari”, p. 450/1, Elbasan
 5. Qendra Linja E Këshillimit për Gra dhe Vajza
  Rr. “Muhamed Gjollesha”, nd. Nr. 122, h.4, ap. 8, Tiranë
 6. Intelektualët e Rinj Shpresë
  Lagjia “Qemal Stafa”, rr. “Daut Boriçi” nr. 874, Shkodër
 7. Qendra Konsumatori Shqiptar
  Lagjia nr. 11, rr. “Kumini” p. nr. 1319, Durrës
 8. Qendra për Nisma Ligjore Qytetare
  Rr. “Vaso Pasha”, p. 12, shk. 1, ap. 1, Tiranë
 9. Qendra e Shërbimeve dhe Praktikave Ligjore të Integruara
  Blv. “Gjergj Fishta”, nd. 26, ap. 24, Tiranë
 10. Qendra të Ndryshëm dhe të Barabartë
  Rr. “Fortuzi”, nd. 24, shk. 4, ap.4, Tiranë
 11. Qendra Shërbimi Ligjor Falas Tiranë (TLAS)
  Blv. “Bajram Curri”, p. “Agimi”, shk. 18, ap. 322, Tiranë
 12. Shoqata Shërbimet Shqiptare për Refugjatët dhe Migrantët
  Sheshi “Karl Topia”, nd. “Trema engineering” 2, k.3, ap.6, Tiranë

– Klinikat e Ligjit pranë Universiteve me të cilat janë lidhur marrëveshje bashkëpunimi

 1. Klinika e Ligjit pranë Universitetit të Tiranës, Fakulteti i Drejtësisë
  Rr. Milito Tutulani Tiranë
 2. Klinika e Ligjit pranë Kolegjit Universitar “Bedër”
  Rr. “Jordan Misja”, Tiranë
 3. Klinika e Ligjit pranë Kolegjit Universitar “Wisdom”
  Rr. Medar Shtylla, Komuna e Parisit, Tiranë
 4. Klinika e Ligjit pranë Kolegjit Universitar “Aleksandër Moisiu” Durrës
  Rr. Currila, Durrës
 5. Klinika e Ligjit pranë Universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë
  Rr. Kosova, Skelë Vlorë
 6. Klinika e Ligjit pranë Universitetit Europian të Tiranës
  Bulevardi Gjergj Fishta Nd. 70 H.1, Tiranë
 7. Klinika e Ligjit pranë Universitetit “Qirjazi”
  Rruga Taulantët, Kodër-Kamëz, Tiranë
 8. Klinika e Ligjit pranë Universitetit “Mesdhetar të Shqipërisë”
  Bulevardi Gjergj Fishta,Tiranë
 9. Klinika e Ligjit Shkoder (Hapur dhe mbeshtetur nga Fondacioni Shoqeria e Hapur per Shqiperine)
  Adresa: Rruga “Kole Idromeno”, Shkodër
 10. Klinika e Ligjit pranë Universitetit “Marin Barleti”, Tiranë
  Rr. “Frang Bardhi”, Tiranë