Kategoritë e Përgjigjeve

Pershendetje, Bazuar ne kerkesen time,  jam trasmetuar njëhere ne emisionin investigativ “Stop” ne TV Klan. Kam kerkuar qe kjo video (ku shfaqem edhe une) te fshihet nga YouTube sepse me prish imazhin dhe me shkakton edhe shume probleme të tjera. Ne fakt me kane nxire jeten nga paragjykimet dhe thashethemet. Jam ne dy transmetime dhe […]
Qytetari: A.H.
Data: 22 Janar 2021, Kategoria: Pa kategori