Taksa dhe tatime

Pershednetje po ju shkruaj per te marr nje interpretim teknik , fiskal dhe ligjor Se shpejti do te hap nje biznes dhe dua te informohem cfare taksash dhe tatimesh kam detyrim per te paguar. 1.Forma ligjore do te jete SHPK 2.Aktiviteti : Tregti me pakice ( ene guzhine , gota/pjata porcelan,qelq , abazhura etj ) […]
Qytetari: A.L.
Data: 19 Shtator 2022, Kategoria: Taksa dhe tatime
Pershendetje, Cfare procedurash duhet te ndjek ne menyre qe te shes apartamentin te cilin e kam ende pa hipoteke? Te gjitha detyrimet jane shlyer ndaj ndertuesit dhe jam pajisur me deklarate noteriale dorezimi te apartamentit nga ndertuesi te une. Disponoj kontraten e porosise, ndersa i gjithe pallati eshte ne faze hipotekimi. Pyetja e dyte eshte […]
Qytetari: B.L.
Data: 28 Gusht 2022, Kategoria: Çështje pronësie, Taksa dhe tatime
Pershendetje Jam lidhur me nje kontrate pune me nje shtet tjeter, por jetoj ne Shqiperi dhe punen e bej online. Punedhenesi i huaj do ma japi pagen bruto, duhet te deklaroj te ardhurat duke hapur NIPT? Si funksionon ju lutem? Faleminderit,
Qytetari: A.D.
Data: 3 Gusht 2022, Kategoria: Taksa dhe tatime
Prsh! Kisha nje pyetje! Kam patur nje biznes te vogel dhe leket e sigurimeve per ti derdhur ne banke ia kam dhene nje personi,i cili nuk i ka derdhur dhe rezultoj debitore.nderkohe e kam pezulluar si aktivitet dhe nuk e vazhdoj me. Nga drejt e tatimeve nuk kam patur asnje komunikim nderkohe kam vazhduar punen […]
Qytetari: E.B.
Data: 18 Korrik 2022, Kategoria: Taksa dhe tatime

Shërbimet e ofruara nga juristët e regjistruar në platformën Juristionline.al nuk përkojnë domosdoshmërisht me qëndrimet e Ministrisë së Drejtësisë dhe Fondacionit Shoqëria e Hapur për Shqipërinë.
Platforma “Juristionline.al” është krijuar nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë