Kategoritë e Përgjigjeve

pershendetje, une kam marre lejen e lindjes qe me takonte, pasi nuk e mori bashkeshortja, duke u nisur nga paga ime aktuale, paga e raportit mjeksor duhet te me dilte shume here me e larte nga cme kan kaluar sigurimet. Ju lutem doja te dija ku mund te bej nje ankese ? ose nese ka […]
Qytetari: A.M.
Data: 29 Shtator 2023, Kategoria: Sigurimet shoqërore
Përshëndetje! Kam marrë raportin e paralindjes nga spitali. Ka kohë që kam lënë punën dhe punonjësi i financës të subjektit ku kam punuar së fundmi nuk përgjigjet në lidhje me raportin, pasi theksoj se ka kohë që nuk punoj aty. Pyetja ime është që si duhet të veproj unë tani për të marrë pagesën e […]
Qytetari: E.G.
Data: 28 Shtator 2023, Kategoria: Sigurimet shoqërore
Përshëndetje Kam marrë raportin për paralindjen tek spitali. Ka kohë që e kam lënë punën dhe normalisht punonjësi i financës tek subjekti ku kam punuar për herë të fundit, nuk përgjigjet në lidhje me raportin. Doja të dija si duhet të procedoj që të marr pagesën e raportit? Sigurimet shoqërore më kan përmendur një aplikim […]
Qytetari: E.G.
Data: 28 Shtator 2023, Kategoria: Sigurimet shoqërore
Përshëndetje Kam marre raportin e paralindjes te spitali, ku tregohet se perfitoj lejen e paralindjes. Pyetja ime është që si duhet të veproj që të marr pagesën e raportit, pasi ka kohë që kam lënë punën? Sigurimet shoqërore më thanë të bëja një aplikim te ealbania po konkretisht nuk e di .
Qytetari: E.G.
Data: 5 Shtator 2023, Kategoria: Sigurimet shoqërore
Pershendetje! Ju lutem me sqaroni sa me poshte: Nje studente shtatezane i bie te linde ne fillim te muajit Tetor 2023, periudhe e cila perkon me fillimin e vitit akademik. – A perfiton pagese per leje lindje ? – A perfiton leje nga universiteti dhe cfare procedure duhet te ndjeke per ta marre ate? Faleminderit!
Qytetari: F.M.
Data: 2 Shtator 2023, Kategoria: Sigurimet shoqërore
Pershendetje, Kam bere pak a shume te njejten pyetje nje dite me pare, por duhet te shtoj nje informacion tjeter. A perfitohet leja e lindjes nqse ke bere kalim nga nje kompani ne nje tjeter, dhe gjate ketij procesi ke dy muaj ne te cilen nuk ke qene e siguruar? Nderkohe, kam punuar me shume […]
Qytetari: P.S.
Data: 25 Gusht 2023, Kategoria: Sigurimet shoqërore
Pershendetje une akualisht jam me leje te zakonshme qe e kam deri me date 28 gusht ,por me date 18 gusht me bie data per te marre raportin e paralindjes 35 dite ,doja t’ju pyesja nese mund ta perfundoje leje e zakonshme dhe te marre raportin e paralindjes apo nderpritet leja dhe filloie me raportin […]
Qytetari: M.F.
Data: 15 Gusht 2023, Kategoria: Sigurimet shoqërore