Shërbim civil

Pershendetje uroj te jeni mire . Punoj ne nje institucion shteteror. Deri para 1 viti kisha te gjitha vleresimet ne pune shume mire. Para 1 viti me Dt. 09.01.2021 mora nje mase disiplinore pa te drejte me paralajmerim me zgjidhje kontrate. E cila u protokollua me dt 28.01.2021. Pergjate 1 viti nuk mora verejtje tjeter. […]
Qytetari: ..
Data: 5 Shkurt 2022, Kategoria: Shërbim civil

Shërbimet e ofruara nga juristët e regjistruar në platformën Juristionline.al nuk përkojnë domosdoshmërisht me qëndrimet e Ministrisë së Drejtësisë dhe Fondacionit Shoqëria e Hapur për Shqipërinë.
Platforma “Juristionline.al” është krijuar nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë