Shendetësi

Përshëndetje, desha tu bëjë një pyetje. Kam fëmijët pa vaksinuar dhe ata shkojnë në shkollë. Mirepo tani më kanë lajmëruar që ose do t’i përjashtojnë fëmijët nga shkolla (arsimi i detyrueshëm 9 vjeçar) ose do më gjobisin. Cfarë thotë ligji për më tepër informacion? flm. Theksoj qe nuk i kam vaksinuar femijet dhe nuk dua […]
Qytetari: S.A.
Data: 23 Dhjetor 2019, Kategoria: Shendetësi

Shërbimet e ofruara nga juristët e regjistruar në platformën Juristionline.al nuk përkojnë domosdoshmërisht me qëndrimet e Ministrisë së Drejtësisë dhe Fondacionit Shoqëria e Hapur për Shqipërinë.
Platforma “Juristionline.al” është krijuar nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë