Kategoritë e Përgjigjeve

Pershendetje, Doja te pyesja gjate kohes qe jam me lejen e lindjes dua te jap doreheqjen ne punen qe kam aktualisht. Ka ndonje problem kjo per mua? Ndonje problem me pundhenesin tim aktual?
Qytetari: E.K.
Data: 23 Mars 2023, Kategoria: Puna
Pershendetje! Kam nje kontrate pune Shqiptare, ku vendi i punes i shkruar ne kontrate eshte ne nje qytet te Shqiperise. Orari i punes ne kontrate eshte E Hene-E Premte , 08:00-17:00. Nese punedhenesi me dergon per te punuar jasht vendit, dhe ne pritje te fillimit te punes une rri ne hotel gjate te shtunave dhe […]
Qytetari: K.M.
Data: 21 Mars 2023, Kategoria: Puna
Pershendetje , kam punuar per gati 7 muaj dhe dhash lajmin e doreheqjes 2 jav para sipas ligjit , punedhenesi pretendon qe nuk kam te drejten e rroges se muajit te fundit qe kam punuar dhe normalisht qe kam pasur kontrat me kompanin A ka te drejte ligjore punedhenesi te mos me paguaj rrogen e […]
Qytetari: B.B.
Data: 14 Mars 2023, Kategoria: Puna
Pershendetje, Kam punuar shofer autoambulance ne spital dhe kam mbushur moshen (65 vjec) per pension ne shkurt 2023, me jane shkeputur marredheniet e punes me date 01.03.2023, ku me eshte dhene nje page shperblim per daljen ne pension dhe leja vjetore e pakryer e 2022 me eshte dhene shperblim ne page.Ne zbatim te Vendimit Nr. […]
Qytetari: M.H.
Data: 7 Mars 2023, Kategoria: Puna