Kategoritë e Përgjigjeve

Përshëndetje! Kam pas fituar një gjyq në shkallë të parë të nisur nga une, çështje familjare që u ankimua në apel. Tani pas shume pritje doli data në apel. Unë kam caktuar avokat ndërkohë për në apel. Dy avokate. Doja të dija , mundem faturat e avokateve ti paraqes ditën e gjyqit në Apel që […]
Qytetari: D.D.
Data: 2 Korrik 2023, Kategoria: Procedurë gjyqësore
Pershendetje, uroj te jeni mire! Kam nje gjyq te hapur nga kompania e sigurimeve ne rast te nje aksidenti ku nje makine qe ka qene e parkuar eshte gervishtur ne pjesen anesore te saj nga makina ime(e siguruar) por drejtohej ne ato momente nga vellai im i cili kishte patenten e skaduar. Kompania e sigurimeve […]
Qytetari: G.P.
Data: 19 Qershor 2023, Kategoria: Procedurë gjyqësore
Pershendetje ! Nje x institucion shteteror ka bere nje kallezim ne prokurori per kanosje kunder meje ,cka eshte nje shpifje dhe trillim i paster ,prokuroria e mbylli ceshtjen se skishte cbente . Tani x institucion ka bere ne gjykate padi per shpifje dhe fyerje. Se pari institucioni ka shperdoruar detyren disa here duke shkelur ligjin […]
Qytetari: G.R.
Data: 25 Prill 2023, Kategoria: Procedurë gjyqësore
Kam zhvilluar gjyq per kujdestarine e femijes. Gjykata ka vendosur ne favorin tim. Gjithashtu vendosi dhe pensionin ushqimor, menyren e takimit. Pala tjeter ankimoi vendimin per pensionin ushqimor. Gjithashtu bera nje kunderankim. Por kane kaluar 30dite kalendarike edhe ende nuk kam nje pergjigje nese vendimi ka mar forme te prere apo shkon per apel. Sa […]
Qytetari: E.P.
Data: 30 Mars 2023, Kategoria: Procedurë gjyqësore
Pershendetje, Me duhet ndihma juaj ne lidhje me nje ceshtje. Une hapur nje proces gjyqesor civil per njohje pronar ndaj nje X personi. Nga ky person kam blere shtepine ( kontrate e rregullt shitblerje dhe shtepia eshte ne emrin tim) kemi blere edhe toke me deklarate dore, pra jo kontrat shitblerje, te cilen e kemi […]
Qytetari: O.H.
Data: 20 Mars 2023, Kategoria: Procedurë gjyqësore
Me ndihmen e avokates qe me caktoi gjykata kam kryer te gjitha procedurat e nevojshme kam kryer te gjitha procedurat e nevojshme si postare gjithashtu tek e albania dhe kan kaluar muaj qe nga ardhja e konfirmimit te pageses.Kam kryer cdo procedur te mundshme me ndihmen e avokates por hipoteka nuk ma jep certifikaten sepse […]
Qytetari: X.B.
Data: 9 Mars 2023, Kategoria: Procedurë gjyqësore
Pershendetje, ju falenderoj per pergjigjen tuaj! Une jam paditur nga ish-bashkeshorti per ndryshimin e vendimit per masen ushqimore te vajzes. Aktualisht vajza esht madhore shkoll te larte. Une kam paraqitur deklaraten e mbrojtjes duke thene se une nuk kam legjitimitet pasiv, pasi duhet te jete vajza persa eshte madhore. Vajza gjithashtu edhe pse nuk eehte […]
Qytetari: ....
Data: 3 Mars 2023, Kategoria: Procedurë gjyqësore
Pershendetje, Me kane caktuar si perfaqesues i nje institucioni shteteror ne Gjykaten Administrative te shkalles se pare. Ky urdher eshte ngritur nga titullari i institucionit por sqaroj se une nuk kam asnje profil juridik dhe nuk jam personi adapt per te bere perfaqesimin dhe mbrojten ne gjykate ne emer te institucionit. Gjithashtu institucioni nuk ka […]
Qytetari: B.E.
Data: 17 Shkurt 2023, Kategoria: Procedurë gjyqësore