Penale

Pershendetje, Kam bere nje kerkese ne prokurori per kthim sendi. A ka afat kohor per kthimin e pergjigjes?
Qytetari: S.S.
Data: 14 Nëntor 2022, Kategoria: Penale
Pershendetje, Kisha dy pyetje. Isha me detyrim paraqitje, por sot prokuroria e mbylli hetimin, dhe me tha që do presësh datën kur do të thirreni nga gjykata. Pyetja ime ishte sa dhe si mund të denohem, sepse  në letër e kam Dhunë në Familje, por çdo gjë është normalizuar dhe doja të dija cili është […]
Qytetari: E.H.
Data: 26 Shtator 2022, Kategoria: Penale
Përshëndetje, Në nje proces gjykimi doli nje fakt i ri penal ku me kanë falsifikuar firmen dhe une e zbuloj gjatë gjykimit, ku jam në cilësinë e te pandehurit. Ku të drejtohem per te bere kallzim, në kete gjykatë apo në prokurori? Pra, rezulton se po gjykohem me dokumenta me firme falsifikuar. Ju faleminderit!
Qytetari: M.M.
Data: 13 Shtator 2022, Kategoria: Penale
Pershendetje, Doja t’ju pyesja se si llogaritet periudha 2 vjecare e pastrimit te deshmise se penalitetit, ne rastet kur vendimi i shkalles se pare eshte ne apel, por gjithsesi denimi eshte kryer. Si e percakton ligji, rehabilitohesh 2 vjet nga kryerja e denimit, apo dy vjet pasi vendimi te marre forme te prere? Ju faleminderit,
Qytetari: A.R.
Data: 2 Shtator 2022, Kategoria: Penale
Përshëndetje, Komshiu im i ri në katin e tretë të një pallati të vjetër tre katësh (unë banoj në katin e dyte), pa leje ndërtimi, ka përvetësuar çatinë e objektit, e cila është në bashkëpronësi sipas ligjit, për të ndërtuar aty një papafingo dhe duke na bllokuar aksesin në çati. Bashkia Durres na ka njoftuar […]
Qytetari: I.H.
Data: 25 Gusht 2022, Kategoria: Çështje pronësie, Penale
Pershendetje, Ju lutem nje informacion se ku duhet te drejtohem per te cuar ne gjykate nje nga institucionet financiare qe operojne ne vend, se bashku me bashkepuntoret e tyre. Konkretisht kane perdorur te dhenat e mia e te tim shoqi per te leshuar kredi ne emrin tone, duke fallsifikuar firmat, si dhe duke perdorur dokumenta […]
Qytetari: S.H.
Data: 25 Gusht 2022, Kategoria: Penale
1)A MUNDET QE NJE PROKUROR TE REGJISTROJE PRECEDIM PENAL NDAJ NJE PERGJEGJESI ZYRE ME DENONCIME ANONIME, TE PELULLOJE NGA PUNA ,TE ARRESTOJE NE SHTEPI DERI NE PERFUNDIM TE HETIMIT, PA MARRE PARASYSH RRETHANAT FAMILJARE DHE TE HETIMIT KU PROVAT I KA DHE NUK MUND TJA TJETERSOJ,
Qytetari: A.A.
Data: 22 Gusht 2022, Kategoria: Penale
Para 3 vitesh kemi pas një konflikt me nje vajze nga Kosova me saktësisht nga prizreni sherri ka ndodh në Kosove dhe aty për aty e kemi mbyllur çështjen por tani mbas 3 vitesh na vjen një dokument që jemi të paditur nga personi në fjalë dhe kemi një gjobë që rrjedhon nga 250€ deri […]
Qytetari: V.C.
Data: 22 Gusht 2022, Kategoria: Penale

Shërbimet e ofruara nga juristët e regjistruar në platformën Juristionline.al nuk përkojnë domosdoshmërisht me qëndrimet e Ministrisë së Drejtësisë dhe Fondacionit Shoqëria e Hapur për Shqipërinë.
Platforma “Juristionline.al” është krijuar nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë