Kategoritë e Përgjigjeve

Xhaxhai i një ministri në qeverinë shqiptare fiton tendera nëpërmjet kompanisë së tij private nga institucione publike te varura nga Ministri të tjera, nga institucione publike të pavarura dhe të varura nga Kryeministria gjatë kohës që nipi i vet është ministër. Pyetjet e mia janë këto: (a) Cfarë lloj shkeljeje kemi në këtë rast nga […]
Qytetari: A.K.
Data: 28 Mars 2023, Kategoria: Ndihmë ligjore
Motra ime ka nje pastrim kimik nje kliente ka shkuar dhe ka bere debat per cileson e larjes gjat debatit klientja e ka kercenuar me publikimin onlain se bisnesi juaj sdi te pastroi mir jo cilesor dhe ne keto momentr ka nxjerr celularin duke xhiruar brenda ambientit qe ta hedh ne rrjetet sociale dhe motra […]
Qytetari: Y.B.
Data: 10 Mars 2023, Kategoria: Ndihmë ligjore
Kam një çështje gjyqësore ndër hetim që nga nëntori 2018 nuk kam pasur Avokat mbrojtës. Jam jashtë shtetit nuk kam kurrfarë informacioni rreth çështjes sime jam në arrati s’kam mundësi për të angazhuar Avokat për arsye financiare.
Qytetari: E.K.
Data: 27 Shkurt 2023, Kategoria: Ndihmë ligjore