Kategoritë e Përgjigjeve

Pershndetje. Jam nje banor i kombinatit. Jam 30 vjec, kam bere 17 here operime pa pune jam. Nuk perfitoj asgje as ndihme ekonomike edhe as kemp.  Po patet mundesi na ndihmoni. Pres pergjigje nga ju.
Qytetari: I.G.
Data: 15 Shkurt 2022, Kategoria: Ndihma Ekonomike
Përshëndetje, Jam 20 vjeçe, studente në Shqipëri. Dua të bëj ndarjen nga trungu familjar sepse dua të jem e pavarur nga prindërit. Unë nuk kam asnjë pronë të regjistruar në emrin tim. A mundem të aplikoj për ndihmë ekonomike meqë jam e papunë dhe nuk kam asnjë të ardhur? (pasi të ndahem nga trungu). Faleminderit!
Qytetari: A.R.
Data: 21 Dhjetor 2020, Kategoria: Gjendja civile, Ndihma Ekonomike
Pershendetje, Rasti lidhet me nje familje ne qytetin X, e cila jeton me qira ne ambjentet e godines se ish-ndermarrjes se grumbullimit. Gjendja e godines eshte shume e keqe, murret jane te kalbura dhe plot lageshti. Nderkohe qe babai i dy femijeve te mitur (kryefamiljari) vazhdon te zhytet ne borxhe prej 3 vitesh, ndonese te […]
Qytetari: A.P.