Ndërmjetësim

Pershendetje! Jam e interesuar te di nese nje avokati, i cili nuk eshte licensuar si ndermjetes, i lejohet te perpiloje marreveshje per palet qe e firmosin dhe zgjidhin ceshtjen pa gjyq? Nese mund te me orientoni ju lutem. Pasi degjova nje avokate qe thoshte se mund te hartonte marreveshje edhe pse nuk ishte ndermjetese e […]
Qytetari: R.F.
Data: 27 Maj 2022, Kategoria: Ndërmjetësim
Pershendetje, Une qe po ju drejtohem jam pronari i nje toke e cila ndodhet perballe shtepise time, por njekohesisht ndodhet ne mesin e dy pallateve. Kjo toke nuk perben penges per hyrje dalje ne pallat. Deshira ime eshte ta vendos ne nje rrethim, duke qene se nuk perben pengese per hyrjen dhe daljen, por banoret […]
Qytetari: E.T.
Data: 2 Gusht 2021, Kategoria: Ndërmjetësim
Pershendetje! Kam patur nje çeshtje civile ne konflikt me 2 persona, ku me njeren nga palet rame dakort qe ta zgjidhnim problemin me ndermjetesim. Ftuam edhe palen e trete te merrte pjese ne menyre qe te gjenim nje marreveshje te perbashket. Pala e 3-te nuk pranoj te merrte pjese dhe ka ngritur padi ne gjykate, […]
Qytetari: M.R.
Data: 10 Prill 2021, Kategoria: Ndërmjetësim
Pershendetje, Doja t’ju pyesja se sa vlere ka marreveshja e arritur me ndermjetesim dhe si ndiqet zbatimi i kesaj marreveshje kur njera nga palet ka detyrime kundrejt pales tjeter?  Nese nuk arrijme nje marreveshje me palen tjeter apo pala tjeter pasi pranon qe do paraqitet ne seancat e ndermjetesimit realisht nuk paraqitet, a i vendoset […]
Qytetari: A.D.
Data: 7 Prill 2021, Kategoria: Ndërmjetësim
Pershendetje, Kam nje çeshtje pune dhe shoqëria me te cilën jam ne konflikt me ka propozuar ndërmjetësimin. Ne fakt une nuk jam shume e bindur nese duhet ta pranoj zgjidhjen e ceshtjes me ndermjetesim apo te shkoj ne gjykate. Ju lutem, a mund te kem me shume informacion qe te me ndihmoje te marre nje […]
Qytetari: S.D.
Data: 22 Shkurt 2021, Kategoria: Marrëdhenie pune, Ndërmjetësim

Shërbimet e ofruara nga juristët e regjistruar në platformën Juristionline.al nuk përkojnë domosdoshmërisht me qëndrimet e Ministrisë së Drejtësisë dhe Fondacionit Shoqëria e Hapur për Shqipërinë.
Platforma “Juristionline.al” është krijuar nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë