Kategoritë e Përgjigjeve

Pershendetje,jam kthyer nga aeroporti i Berlinit dhe e kisha thyer pasaporten 11 muaj,ne aeroport me plotesuan disa fleta ku lexohej si veper penale per thyerje 90 ditorshi,kurse ne pasaporte kam shkronjen F pa kryq,ne 1 email qe i kam derguar autoriteteve me ka ardhur pergjigje qe ke 1 procedure qe nuk esht shqyrtuar akoma,si e […]
Qytetari: I.S.
Data: 23 Mars 2023, Kategoria: Lëvizje jashtë vendit
Pershendetje. Mua me duhet te udhetoj per nje jave ne serbi me disa nxenes dhe mesues nga shkolla per nje program shkembimi nxenesish. Normalisht me duhet prokure por momentalisht vetem mamaja ime ndoshte brenda vendit, kurse babi eshte ne greqi. Une jam 15 vjec dhe doja te dija nese eshte e mundur te behet prokura […]
Qytetari: G.B.
Data: 15 Mars 2023, Kategoria: Lëvizje jashtë vendit
Para katër vjetësh kam marrë një gjobë nga dogana e shtetit Grek, pasi në pasaport gjatë hyrjes nuk më kishin vënë vulën në pasaport dhe gjithashtu nuk kishin bërë regjistrimin në sistemin TIMS. Më thanë paguaj gjobën ose nuk do lejohesh të hysh për katër vjetë në Greqi. Tani u bënë katër vjetë dhe nga […]
Qytetari: A.K.
Data: 28 Shkurt 2023, Kategoria: Lëvizje jashtë vendit
Përshëndetje! Doja të hyja në shtetin Grek para disa javësh dhe më kthyen për arsye se garancia dhe parat për të qëndruar në EU, nuk mjaftonin…Më vendosën X me shënim shkronjën E. Ky është ekspuls apo lejohet të kaloj përsëri. Polici në doganën Greke më tha ta provoj pas 24 oresh, por nuk e kam […]
Qytetari: L.D.
Data: 27 Dhjetor 2022, Kategoria: Lëvizje jashtë vendit
Pershendetje mund tme ndihmoni me proceduren per fshirje expulsi drejtuar Shtetit Francez .Expulsin e kam mar ne shkurt te vitit 2022 dhe nga verifikimi ber mora info qe expulsi me skadon me 02.03.2023.Si mund te veproj personal ne lidhje me ket ceshtje!? FALEMINDERIT PARAPRAKISHT
Qytetari: H.A.
Data: 6 Dhjetor 2022, Kategoria: Lëvizje jashtë vendit