Kategoritë e Përgjigjeve

Jam shtetas Palestinez dhe jetoj në Shqipëri që nga viti Gushti 2018.  Jam i martuar me një shtetese Siriane dhe në 2018 kemi sjell në jetë një vajzë. Ju lutem dua të di : 1-Se cila është rruga që unë duhet të ndjek që të marrë leje qendrimi të përherëshme në Shqipëri? 2-A e përfitoj […]
Qytetari: O.A.
Data: 28 Mars 2023, Kategoria: Leje qëndrimi