Kontrata

Pershendetje. Dua te jap token per pallat dhe kam informacion qe perqindja eshte 35% por nuk e di si mund ta llogaris perfitimin. Gjithastu dua te di nese perfitoj me shume nga numri i kateve apo perfshihen vetem metrat e truallit ne llogaritje.
Qytetari: O.O.
Data: 18 Korrik 2022, Kategoria: Kontrata
Pershendetje, Ne Tetor 2012 babi im ka bere nje akt-marreveshje me pronaret e truallit, ne te cilin kishim dyqanin brenda nje godine ne proçes legalizimi. Ne Akt-Marreveshje specifikohet qe do shperblehemi me 50 m2 dyqan, njesoj sa kishim, pasi te behej pallati. Pronaret e tokes na kane mashtruar dhe nuk po na japin asgje. Kjo […]
Qytetari: ..
Data: 3 Shkurt 2022, Kategoria: Çështje pronësie, Kontrata
Përshëndetje, Do te doja te dija sesi funksionin kur akti i dhurimit te shtepise nuk regjistrohet ne regjistrin e pasurive te paluajtshme. Praktikisht shtëpia ku jetojmë unë me mamin dhe motrën i është dhuruar babit nga gjyshi, nëpërmjet kontrate dhurimi e bere përpara noterit. Vite me vone gjyshi vdiq. Mbas disa mosmarrëveshjesh midis babit me […]
Qytetari: I.I.
Data: 25 Janar 2022, Kategoria: Çështje pronësie, Kontrata

Shërbimet e ofruara nga juristët e regjistruar në platformën Juristionline.al nuk përkojnë domosdoshmërisht me qëndrimet e Ministrisë së Drejtësisë dhe Fondacionit Shoqëria e Hapur për Shqipërinë.
Platforma “Juristionline.al” është krijuar nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë