Kërkesë për ndihmë juridike dytësore

Pershendetje, Femijët kerkojne urdher mbrojtje nga une. Ju lutem, a mund te me ndihmoni me nje informacion? Cilat jane procedurat qe duhet te ndjek per te perfituar nje avokat falas per te ndjekur ceshtjen time? Ju faleminderit,
Qytetari: L.P.
Data: 6 Gusht 2022, Kategoria: Kërkesë për ndihmë juridike dytësore
Pershendetje, Dua te bej divorcin me bashkeshortin, i cili eshte po ashtu dakord. Por une nuk kam mundesi ekonomike per t’ju drejtuar gjykates. Kam nje djale 3 vjec, i cili eshte i semure me crregullime te spektrit autik. Ju lutem si mund te me ndihmoni, pasi po marr shume shqetesime nga bashkeshorti nepermjet rrjeteve sociale […]
Qytetari: ..
Data: 24 Shkurt 2022, Kategoria: Kërkesë për ndihmë juridike dytësore
Përshëndetje! Nese me vendim gjykate aprovohet dhënia e avokatit falas, por drejtoria e ndihmës juridike falas e ankimon, ankim i cili rrëzohet nga gjykata pasi del qe DNJF e ka depozituar jashtë afatit. Ne këto kushte à mund të përfitoj avokatin falas, apo duhet pritur ende nëse e ankimon drejtoria vendimin e gjykatës për rrëzim […]
Qytetari: A.B.
Data: 7 Dhjetor 2021, Kategoria: Kërkesë për ndihmë juridike dytësore
Pershendetje! Quhem E.XH dhe jam ne proces ne Gjykaten e shkalles se Pare Tirane per zgjidhje martese. Une se bashku me 2 femijet e mi te mitur kemi 1 urdher mbrojte, te leshuar nga gjykata ne muajin Nentor 2020. Per kete arsye Gjyqtarja i eshte drejtuar Ministrise se Drejtesise, konkretisht Drejtorise se Ndihmes Juridike Falas […]
Qytetari: E.X.
Data: 24 Nëntor 2021, Kategoria: Kërkesë për ndihmë juridike dytësore
Pershendetje jam nje fermer i cili ka perfituar 7.5 dynym toke are me 3 Akte te ndryshne sipas anetarve te familjes bujqesore sipas me ligjin 7501 . I kam nxjer te 3 certifikatat sipas AMT perkatese por problemi qendron qe njera nga certifikatat ka vendodhjen e parceles me kordinata te gabuara dhe rezulton qe toka […]

Shërbimet e ofruara nga juristët e regjistruar në platformën Juristionline.al nuk përkojnë domosdoshmërisht me qëndrimet e Ministrisë së Drejtësisë dhe Fondacionit Shoqëria e Hapur për Shqipërinë.
Platforma “Juristionline.al” është krijuar nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë