Kategoritë e Përgjigjeve

Pershendetje, Kam bere nje pyetje disa dite me pare ne platforme, por nuk eshte kuptuar sic duhet. Nje e afermja ime qe ka patur probleme me kancerin e gjirit eshte trajtuar me KEMP. I eshte ndaluar KEMP-i ne mes te vitit te dyte. Pra, ka bere aplikimin per vitin e dyte dhe e ka fituar […]
Qytetari: ..
Data: 20 Mars 2022, Kategoria: KEMP
Pershendetje, Nje i afer i imi, e cila vuan nga kanceri i gjirit dhe ka bere dy operacione, kimioterapi, eshte trajtuar me KEMP. Vitin e pare nuk ka patur probleme me KEMP-in, por ne gjysmen e vitit te dyte ia nderprene. Punonjesi i njesise administrative na tha qe ka dal nga grupi perfitues dhe per […]
Qytetari: ..
Data: 14 Mars 2022, Kategoria: KEMP