Gjendja civile

Pershendetje, A mund të ndahem (dal) nga trungu familjar nëse jam bashkë kredimarrëse? Faleminderit,
Qytetari: F.D.
Data: 28 Nëntor 2022, Kategoria: Detyrime, Gjendja civile
Pershendetje. Para disa vitesh ka vajtur babi te korrigjoj mbiemrin e ti ne gjendjen civile. Mire po gjendja civile nuk ndryshoj vetem mbiemrin e tij, qe ishte i gabuar por ndryshoj te gjithe mbiemrat tane. Ne nuk banojme ne Shqiperi keshu qe, kjo ceshtje na ka krijuar shum probleme me letrat e me punet tona […]
Qytetari: R.T.
Data: 30 Shtator 2022, Kategoria: Gjendja civile
Përshëndetje, Kur me kane regjistruar më kanë shkruar emrin gabim. Me kane ngatrruar disa shkronja, konkretisht në mes të emrit me kanë vendosur 3 bashketingelloret vrj bashkë dhe është shumë e vështirë të ma shkruajnë emrin. Ka pasur raste kur dhe ma kanë ngatrruar më janë hapur probleme. A mund ta ndryshoj emrin tani dhe […]
Qytetari: A.Z.
Data: 27 Shtator 2022, Kategoria: Gjendja civile
Pershendetje, Vajzes sime perpara se te linde vendosem t’i vinim emrin “Ajni”. Gjate regjistrimit ne Gjendjen civile i eshte vene “Ajna” (gabimisht). Jam paraqitur qe ate dite ne gjendjen civile, edhe pse kisha 48 ore qe kisha lindur, dhe me thane qe nuk mund te ndryshohet me. Por,  nuk me thane qe nuk ka shprese […]
Qytetari: A.S.
Data: 9 Shtator 2022, Kategoria: Gjendja civile
Pershendetje, Doja te dija nese mund te ndryshoj nje shkronje te mbiemrit tim? Deri para 2 muajsh kemi menduar qe mbiemri jone eshte “Hoxha” dhe per afersisht 27 vjet kemi perdorur kete mbiemer. Por para 2 muajsh gjendja civile thote jo mbiemri juaj eshte “Hoxhaj” dhe jo “Hoxha” dhe sipas tyre, para 27 vitesh kane […]
Qytetari: E.H.
Data: 6 Shtator 2022, Kategoria: Gjendja civile
Pershendetje, Para viteve 2000, si pasoje e marteses nderrova mbiemrin dhe mora mbiemrin e burrit. Por pasi bera celebrimin, mbas pak ditesh, i fejuari nderroi jete. Ne gjendjen civile ne qytetin tim me ndryshuan mbiemrin dhe me vendosen mbiemrin e prinderve. Tani jam martuar serish dhe kur ika te marr certifikate te trungut familjar me […]
Qytetari: F.L.
Data: 27 Gusht 2022, Kategoria: Gjendja civile

Shërbimet e ofruara nga juristët e regjistruar në platformën Juristionline.al nuk përkojnë domosdoshmërisht me qëndrimet e Ministrisë së Drejtësisë dhe Fondacionit Shoqëria e Hapur për Shqipërinë.
Platforma “Juristionline.al” është krijuar nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë