Kategoritë e Përgjigjeve

Pershendetje . Jam divorcuar nga ish burri tim , por pas divorcit kam lindur nje femije. Femija njihet nga i ati, sipas aktit te lindjes. Si mund te fitoje ushqim familjar, duke bere Padi apo kerkese ne gjykate ? Faleminderit
Qytetari: H.H.
Data: 19 Shtator 2023, Kategoria: Familjare
Përshëndetje, unë dua të kundërshtojë njohjen atësinë time në gjykatë. Pra dua që të mos kem këtë atësi që kam edhe pse ky është babi biologjik. Cilat janë hapat që duhet të ndjekë dhe a ka nevojë ky proces civil për avokat? Faleminderit!
Qytetari: I.H.
Data: 13 Shtator 2023, Kategoria: Familjare
Pershendetje, Kam fituar vendim gjykate per kujdestarine e vajzes, me duhet urgjentisht te leviz jashte shteti me vajzen per arsye shendetsore te vajzes.. I ati ankimoi vendimin, per shkak te fondit te vajzes dhe ende nuk kam nje date ne apel. Kam bere kerkese per procedure te pershpejtuar por asnje pergjigje. Ka ndonje menyre sesi […]
Qytetari: E.B.
Data: 10 Shtator 2023, Kategoria: Familjare
Përshëndetje Dua të ndahem nga bashkëshorti por jetoj jashtë Shqipërisë dhe për shumë do e kem të pamundur kthimin në Shqipëri pasi jam azilkërkuesve në vendin ku jetoj. Ish bashkëshorti nuk ka mundësi financiare të paguajë divorcin dhe më duhet patjetër të divoecohem nga ai. Ekziston një mënyrë qoftë marrëveshje apo kërkesë padi pa u […]
Qytetari: K..
Data: 3 Shtator 2023, Kategoria: Familjare
Pershendetje! Ne mars te ketij viti bera celebrimin me nje shtetas amerikan. Per arsye mosperpurthjeje dhe probleme ne marredhenie dua divorcin. Doja te dija,si nje 26 e papunesuar nese shteti jon siguron ndihme per avokate te garantuar nga shteti (pa pagese nga ana ime), dukeqenese familjaret e mi nuk jane dakort dhe nuk me gjenden […]
Qytetari: D.P.
Data: 18 Gusht 2023, Kategoria: Familjare
Pershendetje, kam marre informacion ne lidhje me dokumetat qe me duhen per te lidhur martese me nje shtetas turk e vetmja pyetje qe dua te bej eshte ne momentin qe ne do dorezojme kto dokumeta ne zyra e gjendjes civile me thane qe duhet te pres nje afat prej 11 ditesh me pas do dali […]
Qytetari: K.F.
Data: 16 Gusht 2023, Kategoria: Familjare
Persh jam denisa lika kam qen e martume jam qe prej 1vit 6muj proces divorci dhe jam bashkejetes qe prej 9mujsh po pres I femi nga bashkejetuesi po si njihet si femia tij ju lutem dua qe femia ti njihet si I tije bashkejetuesit edhe 20dit do lind fmin qe kam me bashkejetuesin ju lutem […]
Qytetari: D.L.
Data: 11 Gusht 2023, Kategoria: Familjare