Kategoritë e Përgjigjeve

Pershendetje! Provova te nxjerr nje certifikate martese ne portalin e-albania dhe nuk me del pasi martesa eshte lidhur para 2010-es. Ju lutem ku mund te drejtohem, pasi me sa jam ne dijeni, sportelet fizike te gjendjes civile jane mbyllur? Faleminderit!
Qytetari: A.B.
Data: 7 Qershor 2022, Kategoria: E-Albania, Gjendja civile