Kategoritë e Përgjigjeve

Prsh. Jam nje banuse ne zonen e yzberishtit, tek rruga 3 deshmoret, dua te shes apartamentin tim prej 70m , por dua te di datat e muaj kur mund te behet rivlersimi i shtepise, dhe sa kushton? Gjithashtu pa rivlarsim sa mund te me kushtoj. Flm
Qytetari: I.G.
Data: 10 Shtator 2023, Kategoria: Administrative, ASHK
Un mami dhe motra duam te bejm perpjestim pasurie te ligjit 7501 qe eshte ne pronsi te babit i cili eshte divorcuar me mamin ne 94, si mund te bejm kete ne sepse ai nuk ka deshir qe te ne te marim token qe na i ka dhen ligji dhe nuk deshiron te bej ndarje […]
Qytetari: R.H.
Data: 30 Gusht 2023, Kategoria: ASHK
Pershendetje, Babai im eshte perfitues i nje prone sipas ligjit 7501 dhe disponon vetem AMTP per kete prone.Por, ai nuk e di se ku ndodhet fizikisht prona pasi dhe kufitaret nuk i njeh , ku mund te kerkojme per nje harte te parceles. Dhe e dyta na kane thene qe numri i parceles eshte shkruar […]
Qytetari: E.H.
Data: 29 Gusht 2023, Kategoria: Administrative, ASHK
Pershendetje, Banoj ne rrugen 5 Maj, kam mare lejen e legalizimit dhe certifikaten e objektit dhe kam aplikuar per certifikaten e truallit. Trualli ka qene me pronar, ka dal VKM-ja per kompensimin e pronarit dhe eshte botuar ne fletoren zyrtare viti 2022- numri 177. Pasi i dorezova dhe nje here dokumentat e kerkuara nga ASHK, […]
Qytetari: B.M.
Data: 2 Korrik 2023, Kategoria: Administrative, ASHK
Pershendetje kam bere kerkese nepermjet e-albania per tu pajisur me kartele pasurie, pasi me vjen pergjigje nga ASHK shoh qe ka gabim ne perllogaritjen e pjeseve takuese nje pjese takuese qe ma kane lene vetem mua me testament e kane ndare midis meje dhe nje bashkepronari tjeter. Pasi fola me specialistet e ASHK  bera kerkese […]
Qytetari: L.M.
Data: 26 Qershor 2023, Kategoria: Administrative, ASHK
Pershendetje , Nena ime ka nisur nje proces per ndarjen e prones qe kane nga babai qe ka nderruar jete , ka ber kerkes per deshmin e trashgimise ligjore me ane te noterit , tani po i kerkohet certifikata e pronsise , pyetja esht ku dhe si mund ta marri certifikaten e pronsise te babait
Qytetari: ..
Data: 11 Maj 2023, Kategoria: Administrative, ASHK
Pershendetje,, kam blere nje apartament ne nje kompleks te ri. Ne certifiketen e pronesise ky aprtament ka te njejtin numer me apartamentin ngjitur numrin 17. Pra dy apartamentet jane terregjistruar me plane dhe siperfaqe te ndryshem mirepo kane si emertim te njetin numer. A mund te me krijoje ndonje problem ne te ardhmen kjo situate […]
Qytetari: A.A.
Data: 19 Prill 2023, Kategoria: Administrative, ASHK
Pershendetje, uroj te jeni mire dhe ju falenderoj paraprakisht per pergjigjet qe na jepni . Pyetja ime ka te beje me nje procure te posacme qe me ka deleguar mua babi im te udheheq te gjithe mbarevajtjen per legalizimin e nje shtepie dhe per regjistrimin dhe paisjen me çertifikate pronesie te tokes bujqesore me ATM […]
Qytetari: ..
Data: 11 Prill 2023, Kategoria: ASHK, Ndihmë ligjore