Kategoritë e Përgjigjeve

Pershendetje, Ju lutem kam nevoje te di se cfare hapash duhet te marr per te bler nje apartament dhe te sigurohem qe ky apartament ka nje hipoteke te sakte, nuk ka probleme pronesie, nuk ka gjoba apo lene si kapar diku. Pra te kem nje proces te paster te kalimit te pronesise pa pasur friken […]
Qytetari: A.C.
Data: 27 Mars 2023, Kategoria: Administrative, ASHK
Pershendetje Ju falenderoj paraprakisht per ndihmen tuaj. Po kerkoj Dichiarazione di valore per diplomen ne ambsaden e Italise ne Sh nderkohe kam vene re nje gabim, dmth shkolla e mesme ne lidhje me numrin e amzes e ka emrin e babait gabim, ndryshe nga sic e kam une ne dokumenta dhe sic e kam ne […]
Qytetari: A.P.
Data: 24 Mars 2023, Kategoria: Administrative
Kam nje A.M.T.P Siperfaqja e tokes gjithsej eshte 30.000 meter katror. Ne AMTP,kjo siperfaqe eshte e pasqyruar ne dy numra ngastrash; Ngastra 68 ka nje siperfaqe prej 10.000 meter katror. Ngatra 69 ka sip. 20.000 meter katror. Ne teren e gjithe kjo siperfaqe perbehet nga 12 parcela. Pra ngastra 69 ndahet me fraksione nga 69/1 […]
Qytetari: L.P.
Data: 17 Mars 2023, Kategoria: Administrative, E-Albania
A mundet një individ i cili punon në administratën shtetërore dhe gëzon statusin e nëpunësit civil, të marri pjesë si i ftuar në emisione televizive për të shprehur opinionin, analizën e tij mbi çështje të ekspertizës që ky individ ka? A i lejohet një angazhim i tillë në media, dhe cila është baza ligjore që […]
Qytetari: E.N.
Data: 15 Mars 2023, Kategoria: Administrative
Ne vitin 2000 me vendim gjykate jemi bere 4 pronare te nje prone te trasheguar mbas vdekjes se prinderve.eshte bere regjistrimi ne hipoteke,por nuk rezulton ne kartele.prona eshte lene nga prindrit me ndertime pa leje.para 2 ditesh morem vesh sendertimet pa leje ne pronen tone jane legalizuar vetem nga 2 bashkepronare.Mund te zgjidhet ne rruge […]
Qytetari: L.M.
Data: 10 Mars 2023, Kategoria: Administrative
Përshëndetje, Do doja të hyja on line për të kërkua hyrjet dhe daljet nga teritori shqiptar jam me kombësi greke, por me baba shqipëtar dhe mama me kombësin greke më ndimoni ju lutem. Ku duhet të hyj on line? Me respekt!
Qytetari: A.K.
Data: 28 Shkurt 2023, Kategoria: Administrative
Përshëndetje! Ju falënderoj nëse më ndihmoni me informacion për problemin tim të parashtruar më poshtë: Kam një pasuri” njësi shërbimi” në pallat ekzistues,të përfituar me kontratë shitblerje dhe origjina e regjistrimit të kësaj pasurie nga shitësi ka qenë me ligjin e privatizimit. Sipërfaqja e kësaj pasurie në çertifikatën e pronësisë është 50m2,ndërsa faktike është 60m2.Mundem […]
Qytetari: G.B.
Data: 27 Shkurt 2023, Kategoria: Administrative, E-Albania