Pergjigjet
Feedback

9
pergjigje

3
pelqime


Kontakt

Celular: 0698836881
Email: gentisejrani@gmail.com

Gentian Sejrani

Profili

Jurist, organizata “Drejtësi Sociale”
2014-2017 Jurist prane organizates Levizja Rinore Egjiptiane Rome
2018-2019 Avokat terreni per Fuqizimin Ligjor te Komunitetit Egjiptian dhe Rom