rrethim prone

Pershendetje, kam nje truall rreth 500 metra katror me certifikat pronesie te rregullt dhe do te doja te vendosja nje rrethim te thjeshte me tela. cfare leje me duhet? leje ne bashkine tirane apo leje ne ndonje inspektoriat? faleminerit

Qytetari: M.M.
Data: 17 May 2024, Kategoria: Uncategorized

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

  1. Përshënderje,
    Drejtohuni pranë Bashkisë përkatëse të vendit ku ndodhet pasuria juaj për të kërkuar leje për rrethimin e pronës, kërkesa i drejtohet Bashkisë ose mund të ezaurohet pranë sporteleve one stop shop (zyra me një ndalesë).
    Faleminderit!

Leave a Reply