Puna pas daljes ne pension

Miredita!
Kam dale ne pension ne Prill 2021 dhe ne Janar te vitit 2022 kam filluar pune me kontrate te rregullt ne nje kompani e cila paguan te gjitha detyrimet bazuar mbi pagen minimal aktuale.
Ju lutem nese me largojne nga puna pa njoftim duke mos respektuar kushtet e kontrates a kam te drejte te ankohem ne gjykate?
Ju faleminderit shume.

Qytetari: H.C.
Data: 20 June 2023, Kategoria: Marrëdhenie pune

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

  1. 1

    Përshëndetje,
    Po, patjetër që po. Punëdhënësit nuk mund të shmangen në asnjë mënyrë nga përgjegjësia për respektimin e procedurave ligjore për zgjidhjen e marrëdhënies së punës dhe nëse e bëjnë dicka të tillë, punëmarrësi gëzon të gjitha garancitë ligjore për dëmshpërblim sipas Kodit të Punës.
    Faleminderit.

Leave a Reply