Puna Online nderkohe me leje lindje

Pershendetje. Ju lutem, jam e interesuar te di, per momentin jam me leje lindje dhe paguhem nga sigurimet, nderkohe per arsye te profilit te punes kam vendosur te suportoj koleget nga shtepia ( theksoj pa te drejte pagese) duke mbyllur disa procese pune qe i kisha ne ngarkim un kur isha ne zyre. a eshte e jashteligshme kjo gje? nderkohe te procesi im i punes eshte dhe komunikimi me email me pale te treta, punoj ne nje shoqeri sigurimesh per jeten. Pyetja ime eshte qe a mundem te vazhdoj komunikimin me palet e treta dhe pse nuk jam zyrtarisht ne pune? Eshte zgjedhja ime qe ti suportoj. Faleminderit

Qytetari: M.P.
Data: 17 May 2024, Kategoria: Uncategorized

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

Leave a Reply