Prokure

Pershendetje.

I kemi dhene prokuren motres tone per ta shitur nje prone, por motra ndodhet ne SHBA dhe per momentin nuk mund te kthehet ne Shqiperi.

A ka mundesi qe motra te jap dorehqjen e saj nga prokurat qe ne kemi bere?

Faleminderit paraprakisht.

Qytetari: A.M.
Data: 27 September 2023, Kategoria: Civile

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

  1. Pershendetje.
    Revokimin e prokures mund ta beni ju qe e keni zgjedhur si perfaqesuesen tuaj. Revokimi i prokures behet prane noterit. Me tej, duhet qe kete revokim patjeter t’ia komunikoni personit, apo personave qe kishit caktuar si perfaqesues ne prokure.
    Faleminderit.

Leave a Reply