Probleme me taksat

Përshëndetje!
Kam disa taksa pa paguar më kanë bllokuar llogarit bankare. Nëse ndërroj emrin, a mund të hap llogari të reja bankare dhe të jem e lira për të depozituar ose tërhequr para?

Qytetari: X.P.
Data: 10 January 2023, Kategoria: Banka

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

  1. Përshëndetje!

    Si fillim më lejoni të them se ne, nuk mund të këshillojmë rastet të mos zbatimit ligjor, apo mënyra si mund të shpëtojmë nga detyrimet ligjore. E vetmja mënyrë që ju të vazhdoni tërheqjen dhe depozitimet në bankë është shlyerja e detyrimeve tatimore.

    Ju faleminderit!

Leave a Reply