Pershendetjw

Pershendetje,ju lutem kam nevoje per nje ndihme nga ana juaj,kam qen debitor tek banka Raiffaisen ne vleren 120.000 lek te reja ,jam kontaktuar nga studio ligjore Angelus Lex jemi pajtuar qe ti beja pagesat me keste kam paguar nga janari deri me sot rregullisht nga 20.000 lek dhe ne dt 15 prill ka qen gjendja e mbetur 56760 lek ne 30 prill kam paguar perseri 20.000 lek edhe po sot ne daten 14 maj me del shuma sipas studios ligjore 45980.97 por ka akoma nje rritje t vogel sapo m lajmeroj,a eshte e lejueshme te shkoj penalitet rreth 11.000 lek brenda muajit duke llogarit qe e kam kryer pagesen e fundit ne 30 prill

Qytetari: E.K.
Data: 14 May 2024, Kategoria: Uncategorized

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

  1. Përshëndetje,
    Paraqitni kërkesë me shkrim studios ligjore përkatëse ku ti parashtroni transaksionet e kryera (vlerë, plus datë), bashkëlidhni kërkesës edhe fotokopje te faturave në emër dhe përllogarin e tyre. Pra për 5 muaj * 20.000 leke= 100.000 lekë, pra ju ju mbetet të shlyeni edhe 1 muaj respektiv në masën 20000 leke. Gjithashtu mbi faturat e shlyera bëni për djeni edhe bankën ku ju jeni debitor.
    Ju rekomandojmë të kërkoni nga studio ligjore pajisjen me vërtetim për pagesat e kryera.
    Juristi online nuk mund të përcaktoj sa lshtë vlera juaj debitore apo kamatvonesat për ditët e vonimit.
    Faleminderit!

Leave a Reply