Pershendetje

Si mund ta ndryshoj nje gerem ne emrin e goces . E ka Gaja por duhet Gaia. Ka lind ne viti 2021. Kam shkuar ne gjendjen civile nk behet me kan then.ky emer shkruhet me i jo.me j. Ju lutem cfare mumd te bej

Qytetari: J.V.
Data: 7 May 2024, Kategoria: Uncategorized

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

  1. Përshëndetje,
    Referuar ligjit për gjendjen civile, kërkesa për ndryshimin e emrit duhet të përmbajë arsyen/shkakun e ndryshimit të emrit dhe emrin e ri që kërkohet të merret. Kërkesa per ndryshimin e emrit duhet të bëhet vetëm një herë dhe vetëm për shkaqe papërshtatshmërie.
    Mesa ju parashtroni nuk ndodheni në kushtet e papërshtatshmerisë së emrit atëherë vlerësojmë se ZGJC është në kushtet kur nuk duhet të pranojë kërkesën tuaj.
    Faleminderit!

Leave a Reply