permbarimi

prsh dua te blej nje makin por kam 2 kredi tek bankat e nivelit te 2 dhe nuk dua qe te me bllokohet automjeti mga permbaruesi pasi ktedit kan kaluar ne permbarim
si mund te veproj qe mos te me sekuestrohet automjeti pervec pagesave te kesteve sepse nuk kam mundesi tani
a mund ta mar ne emrin time dhe cfare veprimi duhet te bej nese ka nje zgjidhje

Qytetari: K.O.
Data: 26 May 2024, Kategoria: Uncategorized

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

  1. Përshëndetje,
    Kontaktoni zyrën përmbarimore për të arritur një marrëveshje për pagesën e detyrimit me këste, në këtë mënyrë nuk do ju vihet sekuestro mbi pasuritë tuaja.
    Faleminderit!

Leave a Reply