pebarimi

prsh
kam 2 kredi te pashlyera tek jute dhe kredo dhe kan kaluar tek permbarimi
doja te dija nese blej nje makin kan te drejt ta bllokojn
mesa di un nuk mundem sepse nuk i lejon drejtoria transportit rrugor te bllokohet automjeti sidomos nga banka te nivelit te 2
nuk kam len asgje si garanci pasi momentalisht nuk asgje ne emrin tim,por ns blej nje makin i??

Qytetari: A.D.
Data: 21 May 2024, Kategoria: Uncategorized

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

  1. Përshëndetje,
    Shërbimi përmbarimor vendos sekuestro në pasuritë tuaja të luajtshme dhe të paluajtshme deri në përmbushjen e detyrimit, pra zyra përmbarimore ju vendos sekuestro mbi sendin e luajtshëm automjetin që ju do të posedoni.
    Faleminderit!

Leave a Reply