Ndarje pasurie pas divorcit

Pershendetje! Jam duke menduar te hap gjyq per ndarjen e pasurise pas divorcit. Bashkeshorti ne dijenine time ka nje prone ne Shqiperi dhe disa prona ne Greqi. Besoj se duhet te bej dy gjyqe :nje ketej dhe nje andej apo jo? Mesa me kane thene . Doja te dija a do kete problem te ma pranojne padine nese une nuk paraqes prove te pronave te ish burrit te vena gjate marteses? Pasi dyshoj qe ka dhe prona te tjera dhe nderkohe une as per kete prone te perbashket en Shqiperi nuk kam dokuemntin e pronesise qe tja paraqes gjykates.Si do veprohet ne keto raste? Do jete gjykata qe do i kerkoje keto prona apo? Faleminderit dhe respekte!

Qytetari: S.S.
Data: 23 May 2024, Kategoria: Uncategorized

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

  1. Përshëndetje,
    Ju mund ti drejtoheni gjykatës ku ka vendbanimin i padituri për të kërkuar pjestimin e pasurisë së përbashkët, padisë duhet ti bashkëlidhni dokumentacionin e pronësisë që që ju kërkoni të pjestohet, për tu pajisur me dokumentat e pronësisë aplikoni online në shërbimet e kadastrës në platformën e- Albania.
    Faleminderit!

Leave a Reply