MARRDHENIE PUNE

NE PRILL 2024 KAM MBUSHUR MOSHEN E PENSIONIT. NGA NDERMARRJA (SUBJEKT PRIVAT) ME ESHTE KOMUNIKUAR ME GOJE QE DUHET TE DAL NE PENSION DHE DO TE SHKEPUTEN MARREDHENIET E PUNES NDERKOHE QE UNE KAM DASHUR TE VAZHDOJ TE PUNOJ EDHE PER DISA VITE. NGA NDERMARRJA ME ESHTE DHENE LIBREZA E PUNES DHE UNE E KAM DOREZUAR NE SIGURIMET SHOQERORE PER PERFITIMIN E PENSIONIT TE PLEQERISE. SHKEPUTJA PA DESHIREN TIME NGA PUNA PAVARESISHT DESHIRES TIME PER TE VAZHDUAR MARREDHENIET E PUNES ESHTE E LIGJSHME NGA ANA E NDERMARRJES.

Qytetari: P.P.
Data: 13 May 2024, Kategoria: Uncategorized

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

  1. Përshëndetje,
    Me mbushjen e moshës së pensionit punëdhënësi ju njofton për përfundimin e marrëdhënieve të punës, vetëm në rast të ngutshme të nevojës për aftësinë tuaj profesionale, mungesës së stafit apo ndonjë arsye tjetër tepër e arsyeshme mund tju kërkojë vazhdimin e marrëdhënieve të punës duke shtyrë kështu moshën e daljes në pension. Parashikime të tilla shprehen në rregulloren e brendshme të punës apo dhe kontratën tuaj.
    Faleminderit!

Leave a Reply