leje lindje

pershendetje, per momentin jam me leje lindje, dhe pagesen e marr nga sigurimet,. por ndonjeher nga profili i punes eshte e nevojshme te nis emaile te palet e treta. pyetja ime eshte a mund te punoj nga shtepia dhe pse sjam zyrtarisht ne pune? theksoj eshte zgjedhja ime qe te ndjek punen aq sa mundem nga shtepia. normalisht ky suport nuk paguhet nga puna duke qene se paguhem nga sigurimet.

Qytetari: M.P.
Data: 17 May 2024, Kategoria: Uncategorized

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

Leave a Reply