Informacion

Pershendetje!
A ka baza ligjore letra e vendosur nga adm n stratori i pallatit? Ai nuk eshte asnjehere prezent dhe nuk ka marre asnje vendim madhor duke lajmeruar banoret
Ndaj shume persona kane ndalur se paguari feri ne zgjedhjen e nje admini te ri.
Pyetja ime eshte:

A mund te publikoje emrat dhe te ndale perdorimin e ashesorit ndaj atyre qe nuk paguajne per arsye ekonomike ose te tjera? Bashkangjitur ndodhet lajmerimi i vendosur nga ana e tij.

Faleminderit!

Qytetari: A.K.
Data: 13 May 2024, Kategoria: Uncategorized

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

 1. 1

  Pershendetje,
  Publikimi i te dhenave personale te banoreve te pallatit dhe te faktit te shlyerjes apo jo te detyrimit eshte ne kundershtim me ligjin.
  Ai ka te drejte ta kerkoje permbushjen e detyrimit nepermjet rrugeve ligjore, por jo te beje publikimin e te dhenave personale te banoreve.
  Mund te beni nje ankim prane Komisionerit per Mbrojtjen e te Dhenave Personale per cenim te te drejtave.
  Faleminderit!

Leave a Reply