Informacion

Pershendetje,
kam punuar si vullnetar ne nje organizate, gjate kesaj periudhe me jane paguar vetem sigurime per aksidente ne pune,
Kjo periudhe punesimi si vullnetar a njihet si vjetersi ne pune per efekt page?

Qytetari: A.A.
Data: 6 May 2024, Kategoria: Uncategorized

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

  1. Përshëndetje,
    Përjashtohen nga llogaritja vitet e sigurimit vullnetar, vetëpunësimit, shërbimit ushtarak për meshkujt,vitet e shkollimit në arsimin e lartë dhe periudha e trajtimit me pagesë papunësie.
    Pra perudhua jo e siguruar si i punësuar vullnetarisht nuk mund tju merret për bazë përllogaritje shtesë mbi pagën. Por mund t’ju merret si ekseprincë pune.
    Faleminderit!

Leave a Reply