Informacion

Pershendetje , kam pas 2 kredi te marra te pashlyera te cilat kane kalmar ne permbarim dhe ekzekutim , me eshte bere bllokimi I bankes dhe banka me thote se rezultojne 3 kredi per tu shlyer , une kam marre dy , dhe institucioni I 3 te cilit banka me thote I detyrohesh as e njoh dhe as kam marre naj here kredi , ku mund te drejtohemper zgjidhjen e rastit

Qytetari: M.S.
Data: 4 January 2023, Kategoria: Banka, Ekzekutimi i detyrimeve

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

  1. Pershendetje,
    Ju duhet te komunikoni me sherbimin permbarimor i cili ju ka vene sekuestro, per te marre informacionin e duhur mbi ekzekutimin e titullit ekzekutiv/ banken/at te cilat jeni debitor, nese edhe nga sherbimi permbarimor nuk merrni informacion e duhur, apo nuk jeni kreditor ne nje prej bankave mund ti drejtoheni gjykates se rrethit gjyqesor per pavlefshmerine e titullit ekzekutiv kontratan e kredise.
    Faleminderit!

Leave a Reply