Emri i bebeve

Pershendetje,
A lejohet ligjerisht te regjistrohet ne Gjendjen Civile emer dhe emer i mesen per bebin ne Shqiperi? Pra dy emra, sic psh. LUNA MARI (emri i pare dhe i dyte)?

Qytetari: ..
Data: 11 May 2024, Kategoria: Uncategorized

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

  1. Përshëndetje,
    Legjislacioni shqiptar nuk parashikon mbajtjen e dy emrave apo mbajtjen e një emri të mesëm, zyra e gjendjes civile regjistron emrin në një të tërë dhe jo të ndarë pra Lunamari.
    Faleminderit!

Leave a Reply