Edmond kosova

Mirmbrema,fola me studion ligjore dhe me thote nuk e kemi ne ne dore ceshtjen mbi vleren e vendos banka vleren aktuale kam debatuar rreth 20 min dhe asnje zgjidhje vec me thone e keni detyrim ta paguani edhe kaq ,,perderisa kam qen korrekt me pagesen mujore kundrej debise me ben cudi fakti qe per 15 dite vonese diku 10,000 lek te rinj penalitet edhe akoma rritet cdo dite qe kalon ,kshu e ka kontrata m thot edhe un skam bere asnje kontrat me kete studio ligjore vec kemi rene dqkord nepermjet tele

Qytetari: E.K.
Data: 15 May 2024, Kategoria: Uncategorized

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

  1. Përshëndetje,
    Pretendimet në lidhur me masën e debisë ngrejini gjithmon me shkrim dhe jo në mënyrë verbale, për këtë vëni në dijeni edhe Bankën përkatëse, gjithashtu kërkoni një kopje të kontratës së nënshkruar nga ana juaj. Në rast se jeni subjekt i ligjit nr.111/2017 “Për ndihmën juridike të garantuar nga shteti”, drejtohuni pranë Qendrave të Shërbimit të Ndihmës Juridike Parësore në vendbanimin tuaj për të përfituar asistencë ligjore falas.
    Faleminderit!

Leave a Reply