Cfare dokumentash duhen per te hapur nje biznes perkthimi?

Pershendetje,
Cfare dokumentash duhen per te hapur nje biznes perkthimi? Jam nje profesionist i cili ka mbaruar per Mesimdhenie Anglisht, dhe do te doja te isha i certifikuar per perkthyes ligjor.

Me ndihmoni dot me informacionin ju lutem?

Qytetari: R.T.
Data: 7 May 2024, Kategoria: Shoqëri tregtare

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

Leave a Reply